Grunnkurs HAV over fire kvelder i september 2012

Oslo Kajakklubb inviterer til Grunnkurs Hav over fire kvelder: 03.09 + 06.09 + 10.09 + 13.09.12.  Grunnkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. Hovedmålet med kurset er at deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan manøvrere kajakken effektivt.

Kurset passer bra for personer som tenker på å begynne å padle, eller har padlet litt men ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker og anbefales for alle som har ambisjoner om å trives og ferdes sikkert i havkajakk. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til en lang lunsj. Så ta med god mat og drikke for lunsj begge dagene. Vær obs på stive skuldre og salt i håret etter endt kurs …

Dato: 03.09 + 06.09 + 10.09 + 13.09.12

Tid: Kl: 17.00 -21.00 alle dager.

Sted: Bestumkilen/Oslofjorden, fra bryggen i Oslo Kajakklubb.

Instruktør: Annett Brohmann og Liv Kristin Rabe-Selvåg

Utstyr kan lånes fra Oslo Kajakklubb. Oppmøte på bryggen.

Pris: Kr 2000,-. Betaling er betingelse for plass. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.

Påmelding: Trykk på denne linken:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEhjUjdmWDA2djZHZFlhQzY5cDdaSUE6MQ

NB! HUSK Kurskode H1212

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist onsdag 29.08.12

Spørsmål kan sendes til: havpadling.okk@gmail.com

Velkommen!


Publisert

i

av

Stikkord: