Innbydelse til Oslo Kajakkrace 02.09.2012

Oslo Kajakkrace 2012 nærmer seg raskt. Klikk på følgende link for informasjon om arrangementet: Oslo Kajakkrace 2012.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Innbydelse til Oslo Kajakkrace 02.09.2012”

 1. Ferdinand Johansen avatar

  Fantastisk arrangement. Det er hyggelig og se så mange av eliten og mosjonistene kose seg i løypa. Det gjeveste var og se toere, med familie som mannskap, dette viser at Oslo Kajakkrace har en sosial profil, deltakere kan senke skuldrene og bare glede seg til neste år. Når det gjelder starlinjen så må det aksepteres at padlerne kan starte utenfor startflaggene, dette pga antall deltakere. Restauranten var utmerket og alle andre som var med og skapte dette kajakktreffet fortjener en stor takk. Vi sees på mandag kl 17:30 på intervalltrening og ellers hver eneste dag frem til isen dekker Bestumkilen.

  Ferdinand

 2. Alex avatar
  Alex

  Kjempebra arrangement.

  Tusen takk til alle som lagde vafler/kokte pølser/lagde kaker/kokte kaffe/stilte med premier/var speaker/la ut bøyer m.m

  Jeg kommer snart til å begynne å glede meg til neste år 🙂

  Alex