6. plass til Agnes i VM

Agnes Brun Lie – OKK

Agnes Brun Lie padlet inn til en meget sterk sjette plass i damenes seniorklasse i maraton VM i Roma. Det var en meget sterk prestasjon spesielt på bakgrunn av at hun også padlet i U-23 klassen dagen før. Det endte med en syvende plass. Seniorklassen har enda tøffere deltakelse, og da Agnes lå et godt stykke bak og var tung i kroppen så var hun nær ved å gi opp. Så løsnet det, og Agnes padlet seg stadig oppover, og det endte med et fantastisk bra resultat. Gratulerer Agnes!

Lars Hjemdal padlet også to løp. I U-23 klassen var Lars lynrask ut og etablerte seg i tetgruppa. Lars var aktiv og dro feltet store deler av løpet, men så sviktet punpa, og lars slet med mye vann i båten og måtte bryte. Det var svært synd for det hadde vært spennende å se hva resultatet kunne ha blitt. Lars padlet også seniorklassen på lørdag. Der er konkurransen enda tøffere. Lars var oppe på en fin 15nde plass litt over halvveis i løpet, men så virket det som om det ble tyngre, og Lars ble nr. 20. To maratonkonkurranser på rad er en tøff påkjenning. Nå er det bare klubbmesterskapet aom gjennstår for Lars og Agnes som begge har hatt en svært god sesong!

OKK gratulerer Norges junior K2, Lars Magne Ullvang og Marius Heir, som ble junior verdensmestre!