Aktivitetslederkurs HAV og Instruktørsamling 14.09 – 16.09.2012

Oslo Kajakklubb inviterer til Aktivitetslederkurs Hav og Instruktørsamling samme helg. Det er fortsatt ledige plasser på kursene!Kurset/samlingen er for medlemmer av OKK og avholdes helgen 14.09. – 16.09.2012 på Sandøysund, Hvasser. Vi vil bo i hytter på Hvasser motell, der det også er tilgang til fellesrom og tørkemuligheter.

Hvasser/Sandøysund byr på varierte padlemuligheter i form av både skjermet og eksponert farvann, strøm og krapp sjø. Vi planlegger i utgangspunktet for et aktivitetslederkurs under ledelse av Randi Nygård med 8 plasser, dette vil bli tilpasset klubbens behov for turledere så langt det er mulig. I tillegg vil vi ha en gruppe på 8-10 padlere ledet av Christopher D. Bull som vil pusse rust av gamle ferdigheter og øve på mer krevende padling så langt det er forhold for dette. Deltagere her må ha godkjent aktivitetslederkurs fra før. Det blir ikke kursavgift på kurs eller samlingen for klubbens medlemmer, men deltagere forventes å dekke egen transport, reise og opphold.

Aktivitetslederkurset:

Dette er 4. trinn i Norges padleforbund sin kursstige. Kurset passer for deg som har lyst til å lede turer for OKK eller gjerne vil øke egen padlekompetanse. Det er en forutsetning at deltageren har gjennomført Teknikkurs Hav for å kunne delta. Omfanget er 16 timer. Vi tar oss tid til strandhogg underveis, så ta med klesskift, varme klær, god mat og varm drikke.

For begge arrangementer: 

Tidsrom: K.l 10.00 – 18.00 begge dager

Sted: Hvasser motel, Sandøysund

Oppmøte senest kl 10.00 begge dager, ferdig kledt og klar til å gå i båten.

Påmelding: Følg denne linken og fyll ut skjemaet: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG1BcFZBYVZKc3NGQWlJLXVDUnJfeHc6MQ

Påmeldingsfrist fredag 07.09.12

Spørsmål stilles på påmeldingsskjemaet

Viktig informasjon: 

NB!

Husk 1-2 lag med ull under tørrdrakta, vannet er kaldt!

Husk ekstra skift med ullundertøy og varme klær.

  • Hjelm er påbudt
  • Pakkeliste for dagstur finner du på klubbens hjemmeside under fanen “Havpadling”

Vel møtt!

Oppmann Hav


Publisert

i

av

Stikkord: