ALLER SISTE teknikkurs i 2012

Søndag 28.10.2012 kjøres årets aller siste teknikk-kurs med Marius og Martin Halvorsen. Det 3-timer lange kurset har vist seg å være  et populært og etterlengtet tilbud blant OKK-medlemmer. Mange har ønsket å forbedre padleteknikk-ferdighetene sine.
Dette kurset er både for de som er nybegynnere og kommer rett fra introduksjonskurset og som har lyst til å lære elementær padleteknikk, men også for de som har padlet «feil» i mange tiår og som endelig har funnet ut at nok er nok….
Dere er alle velkommne til teknikkurs i Oslo Kajakklubbs regi! Gjennom et meget vellykket kurs for noen uker siden der flere av OKKs medlemmer deltok, både nye og gamle, er dette et kurs vI vil anbefale til nettopp deg! Instruktører på kurset er Martin Halvorsen, han har tidligere padlet aktivt og har de seneste årene hatt ansvar for de yngste juniorene i klubben. I tillegg har han vært en del av teamet som står for introduksjonskursene som alle nye medlemmer må igjennom. Med seg på laget har han sin yngre bror Marius Halvorsen, som driver aktivt med padling. Marius er for tiden på U-23 landslaget og har deltatt i EM og world-cup denne sesongen. Med andre ord så er du i trygge hender på dette kurset.
Kurset varer i 3 timer. Kursen kjøres søndag 28.oktober – kl.12.00 – 15.00. Påmeldingen er den samme som sist til post@okk.org og prisen kr.500,-. Sted er bryggen på OKK. Påmelding sendes til post@okk.org.

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “ALLER SISTE teknikkurs i 2012”

 1. Knut Øistad avatar
  Knut Øistad

  Marius og Martin er, i tillegg til å være gode padlere, også svært gode pedagoger. Jeg hadde stor glede av dette kurset og fikk plutselig en anstendig marsjfart og mye mer glede av padlingen. Jeg må nok jobbe mer med teknikken for at den skal sitte ordentlig. Grunnlaget er imidlertid lagt av to engasjerte og flinke instruktører. Kurset kan anbefales.

 2. Ruth avatar
  Ruth

  Fikk plass på kurset for ca en måned siden og ble kjempeglad. Gjennomførte og Anbefaler kurset til alle som ikke er så sikre på hvordan de skal padle. Jobber fortsatt med saken, men vet mer hvor jeg skal nå. Takk til superdyktige instruktører!

 3. Ruth Østerdal avatar
  Ruth Østerdal

  Dette er virkelig noe jeg trenger som førsteårs padler. Kurset var fulltegnet, fikk jeg beskjed om da jeg medlte meg på et par dager etter at informasjonen dumpet inn i mailboksen. Nå ser jeg at det skal holdes flere, tilsvarende kurs (så bra!), men at de allerede er fulltegnet (så dumt!). Rart at jeg ikke har fått anledning til å melde meg på.

 4. Lene Gulbrandsen avatar
  Lene Gulbrandsen

  Åhhh – dette har jeg savnet og skulle gjerne vært med på, fin pris også!
  Etter noen år i kajakk og kurs tatt før det ble våtkortstige er dette perfekt for «sånne som meg», som prøver å holde både redningene og teknikken ved like, men fort ender opp med å sitte å «kose seg i båten».
  Siden jeg ligger og bader rundt Kroatias kyst de neste to ukene, håper jeg det blir flere kurs i høst?