Onsdagspadling for videregående 10.10.2012

Onsdag 10.10 er det siste organiserte klubbpadling for viderekomne denne høsten. Da har jeg reservert bord til oss på Signalen restaurant på Nesoddtangen kl 18.30. Det er meldt lite vind (2-3m/s fra nordvest) men de som vil være med må tåle vind og bølger dersom det skulle blåse opp. På grunn av plasser ved bordet, må jeg ha påmelding innen onsdag kl 12, på mobil: 95 76 80 75. Vi møtes (PRESIS) på vannet kl 17.00. Ta med litt ekstra klær til laang pause, LANTERNE/HODELYKT og penger til et måltid. Det er ikke dyrt på Signalen, sjekk menyen og prisene på http://www.signalen-tangenbrygga.no/ .
Gleder meg til en fin tur og trivelig kveld med dere alle. Returtidspunkt avhenger av hvor lenge vi blir sittende på Signalen, men regner vi en drøy time hver vei i padletid, burde vi klare dette til ca kl 21.00.
Vi sees!
Med vennlig hilsen

Liv Kristin Rabe-Selvåg

for Oppmann hav


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Onsdagspadling for videregående 10.10.2012”

  1. Merete avatar
    Merete

    Hei.

    Lurer litt på å melde meg inn i en kajakk klubb til våren/sommeren igjen .. og har noen spørsmål om det …. hvem kan jeg kontakte ;)?