Populært teknikkurs i OKK

La gå, høsten er over og det er på tide å oppsummere høstens teknikkurs! Min bror Martin og jeg startet opp i september med et tilbud Oslo Kajakklubb ikke har hatt tidligere.

Dyktige kursholdere; Martin og Marius Halvorsen, Oslo Kajakklubb

Teknikkurs for nybegynnere/viderekomne har, etter vårt skjønn, vist seg å bli en slager utover høsten. Det tre timer lange kurset er delt i to økter. Kurset starter med en inneøkt inne i treningsrommet i OKK på padlemaskinene. Mange har rynket litt på nesen, ettersom brorparten av kursets deltakere sjelden eller aldri har brukt klubbens padlemaskiner. Etter litt instruksjon og veiledning har imidlertid de aller fleste fått et stort utbytte av denne inneøkten. Takket være de mange speilene som dekker veggene i treningssalen, er det veldig enkelt å se hva som hver enkelt gjør bra, og hva som kan gjøres bedre. Etter en times tid på padlemaskin går vi over på økt to som holdes ute i «padlebanen» i Bestumkilen. Etter vårt syn virker det som at mange klarer å ta med seg sine arbeidsoppgaver ut på vannet og merker at ting «løsner» etter noen sugne langsider i Kilen.

Deltakere på kurset har vært alt fra nybegynnere som kommer rett fra Introduksjonskurset til erfarne padlere som har padlet i mange år og som ønsker å terpe på noen detaljer i teknikken. De vanligste kajakkene som benyttes er Citius 55/51 eller den evige klassikern Coastlineren. Vi har også hatt med havpadlere, racere og surfski padlere!

Vi har inntrykk av at dette har vært et etterlengtet og populært tilbud som klubbens medlemmer har savnet. Vi håper at de som har deltatt har fått et stort læringsutbytte av kursene. Vi er i midlertidig åpne for forslag til endringer eller tilbakemedlinger som kan gjøre kurstilbudet enda bedre! Håper vi ser flere av klubbens medlemmer på kursene ut på nyåret!

Vi sees!

Hilsen Martin og Marius Halvorsen


Publisert

i

av

Stikkord: