På pallen i Copenhagen Springregatta

IMG_5845 copy

Rene Holten Poulsen fra Danmark kom på 4. plass i London OL og synes det var surt å bli slått av «en gammel kråke» som Eirik Verås larsen. I Copenhagen Spring Regatta var Rene klart best, men Eivind og Lars stod spissen for en ung norsk armada som nærmer seg Rene. Flere av de norske unge guttene på landslaget har potensialet til å bli en av de «unge fuglene» som kan slå Rene i store internasjonale mesterskap. Hvem av de det blir er det for tidlig å  si. I Copenhagen Spring Regatta markerete Eivind Vold og Lars Hjemdal som en kandidater til å gjøre det.

Vårforkjølelsen slo inn for Marius, Elling og Louise, men de er nok snart tilbake i konkurranseform.

Se resultatene her: http://www.lyngby-kanoklub.dk/

Agnes Brun Lie - Copenhagen spring regatta 2013
Agnes Brun Lie – Copenhagen spring regatta 2013

Eivind Vold - 3. plass på K1 1000m

 

Landslagssjef Jostein Langslet  var fornøyd etter at Norges K4 slo danskene
Landslagssjef Jostein Langslet var fornøyd etter at Norges K4 slo danskene

 


Publisert

i

av

Stikkord: