Vårsamling på Hvasser

Havpadlere på Hvasser Foto: Jan Stockseth
Havpadlere på Hvasser Foto: Jan Stockseth

Årets vårsamling for Havpadlerne ble lagt til Hvasser med innkvartering i hyttene til Hvasser Motell. Rundt 60 deltakere hadde 3 fine padledager i den vakre Vestfoldskjærgården 12.04. – 14.04.2013. 

Høy åreføring! Foto: Jan Stockseth
Høy åreføring!
Foto: Jan Stockseth

Været er en viktig «issue» når Havpadlerne skal ut. Det bør ikke være for flatt vann… For de som var på bølgleik lørdag var det ikke urolig nok, mer vind på søndagen – men ikke helt optimalt. Imidlertid – de som ønsket «blandet drops» fikk det som de ønsket.

Grunnkurs, teknikkurs, ungdomskurs, korte turer, lange turer, frie turer, skjermaedeturer, eksponerte turer, spaserturer – her var det nok å velge i. Arrangørgruppen med Stein Kynø, Magnus Berg og Steinar Raastad hadde gjort en kjempejobb –  sammen med mange medhjelpere.

Årets nyhet var ungdomskurset der ungdom rekrutteres og  en gis innføring i havpadlingens mange gleder, delvis sammen med de eldste, men med mesteparten av tida sammen med sine egne.

Det sosiale ble som vanlig vel i varetatt. Felles middag fredag og sosialt samvær lørdagskveld med grilling, fest, hyldingstaler, skålsanger og selvfølgelig Olufs solosang, som er en del av padlemenighetens faste rituale.

Arrangementet var i samkjøring med Tønsbergpadlerne som stilte med både deltager og turledere – for å utvikle et nærmere samarbeid. Det er tross alt ikke flere havpadlere rundt Oslogryta enn at vi kan ha glede og nytte av hverandre faglig og sosialt.

SAMLING!
Samling!
Foto: Jan Stockseth

Forrige gang Oslo Kajakklubb var på Hvasser måtte redningsskøyten i aksjon – men det slapp de denne gangen. Rutinene for Helse – Miljø og Sikkerhet (HMS) ble vel i varetatt og selv om det ikke var synlig for alle – var det mye solid planlegging og back-up i kulissene…

Når det er sagt – var det dog ingen dramatikk under samlingen? Vel, at oppmannens Havs lateks-hals revnet – er vel ikke verd å nevne….

En Stor takk til planleggingsgruppen og medhjelperne fra oss vanlige deltakere!

 

Jan Stokseth

 

 

 

 

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: