Invitasjon – Grunnkurs HAV

Redningsteknikker er viktig å kunne!
Redningsteknikker er viktig å kunne!

Oslo Kajakklubb inviterer til Grunnkurs Hav fredag 31.05 til søndag 02.06-2013. Grunnkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. Hovedmålet med kurset er at deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan manøvrere kajakken effektivt.

Kurset passer bra for personer som tenker på å begynne å padle, eller har padlet litt men ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker og anbefales for alle som har ambisjoner om å trives og ferdes sikkert i havkajakk. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til en lang lunsj. Så ta med god mat og drikke for lunsj begge dagene.

Vær obs på stive skuldre og salt i håret etter endt kurs …

Dato: Fredag – søndag 31.05 – 02.06.2013

Tid:

Fredag: kl 17:00 – 21:00

Lørdag – søndag: 11.00 -17.00

Sted: Bestumkilen/Oslofjorden, fra bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Randi Nygaard

Båter og tørrdrakter kan lånes fra Oslo Kajakklubb. Oppmøte på bryggen.

Pris: Kr 2000,-

Husk Kurskode H0313!

Betaling er betingelse for plass. Betaling må være registrert senest mandag27.05, før kurset. Betaling refunderes kun ved sykdom el.l. Manglende betaling gjør at neste på ventelisten får plassen.

 

Påmelding: Trykk på denne linken:

https://docs.google.com/a/okk.org/forms/d/1bo3YWCe0p-2xB1benlPosAfaOQmQpduThYNk708rwcU/viewform?usp=drive_web&edit_requested=true#

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon.

NB! Påmeldingsfrist onsdag 27.05.13

Spørsmål kan sendes til: havpadling.okk@gmail.com

Velkommen!


Publisert

i

av

Stikkord: