Onsdagspadling for viderekomne

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVærmeldingen for onsdag forteller om gode muligheter for regn og skiftende forhold slik vårværet er for tiden. Så da kan vi like gjerne kle oss godt og benytte onsdag kveld til å leike i vatnet! Turen går først til Vassholmene der vi tar en kort rast og fortærer matpakka før vi padler tilbake via Fornebustranda som er et utmerket sted for balanseleik, redningsøvelser og rulletrening for den som ønsker det. Det skal være lav terskel for å dyppe seg, så tørrdrakt er obligatorisk. Husk varme klær!  Termos med varm drikke + sjokolade eller snacks er også en god strategi for å få varmen etter bad. Utfordrer alle til å tenke ut noe nytt de har lyst til å prøve eller å
dele en ny øvelse med gruppa.
De som ikke har egen tørrdrakt kan låne av klubben. Utdeling av klubbdrakter skjer kl 17.00 i bua ved veien. Oppmøte kl 17.30 på vannet. Turleder er Elisabeth med grønn lue og gul kajakk. Ser frem til en kveld på vannet med lave skuldre og blaute glis.
mvh Elisabeth K Nilsson
tlf 97959477

Publisert

i

av

Stikkord: