Oversikt over Våttkort-kurs i OKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVåttkort-kurs er populære kurs. Påmeldingene formelig velter inn så snart muligheten byr seg! Nå er det kun ledige plasser på Grunnkurset som går 21.06. – 23.06.2013 og på Teknikk-kurset som kjøres 07.09 – 09.09.2013. Du kan se oversikten over OKK´s Våttkort-kurs ved å trykke på følgende link: Våttkort-kurs i OKK. Vi regner med at det vil bli satt opp flere grunnkurs og teknikk-kurs framover, så det er bare å følge med på klubbens nettsider!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Oversikt over Våttkort-kurs i OKK”

  1. Monica Hamre avatar
    Monica Hamre

    Hei! Jeg har alltid hatt lyst til å lære å padle kajakk, men har aldri sittet i en.. Passer et grunnkurs for meg? Hvor padler dere og hvor mye koster et kurs? Er det ledige plasser? Vennlig hilsen Monica