Strålende sesongåpning 2013 i Oslo Kajakklubb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMange hadde møtt fram til årets sesongåpning i Oslo Kajakklubb 5.april, 2013. Værgudene viste seg fra sin aller beste side denne dagen – etter det som for mange har vært en hard, lang og kald vinter. OLYMPUS DIGITAL CAMERASol fra skyfri himmel, lite vind, stigende lufttemperatur og en nesten blikkstille Bestumkilen – det kunne ikke bli bedre! Flaggheising ved avtroppet Båthussjef Bjørn Slapø og tale fra klubbens inspirende formann Sveinung Oftedal satte en spiss på åpningen. Kaffe og hjemmebakte kaker på bryggen gjorde også susen. Flere la ut på sesongens første padletur i det flotte vårværet. Dagens vellykkede åpning gir gode forhåpninger til en kommende fenomenal padlesesong i Oslo Kajakklubb for både store og små! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Publisert

i

av

Stikkord: