Torsdagspadling for nybegynnere 02.05.2013

IMG_0009Torsdagspadling for nybegynnere fortsetter torsdag 2. mai. Denne gangen legger vi ruten sørover mot Rolfstangen og Geita. Padledistansen blir på under 10 km – avhengig av forholdene. Det er ennå kaldt i vannet så vi må bruke tørrdrakt. Disse lånes ut fra bua fra kl 1700 og vi satser på å være klare på vannet til kl 1730. I tillegg til tørrdrakt er det viktig å huske på ekstra klær, lue, padlesko/støvler og padlevotter/-hansker. Vi pleier som vanlig å ta en 30 minutters matpause underveis, så husk også mat og varm drikke. I skrivende stund ser det ut til at det kan bli noe vind, opp mot 6-7 m/s fra vest. Vi vurderer forholdene og endrer ruten ved behov. Husk at du må respektere turleders beslutninger. (Se forøvrig mer detaljert informasjon om nybegynnerpadlingen under Havpadling på OKKs nettside).

Vi er tilbake senest 20:30. Turledere blir Miriam Riitva Sørsvang og Gunnar Halden

Velkommen!

Gunnar Halden


Publisert

i

av

Stikkord: