Torsdagspadling for nybegynnere 23.mai, 2013

IMG_0833_2Torsdagspadling for nybegynnere fortsetter i morgen. En vanntemperaturmåling tatt i helgen visste 13 plussgrader, men de som vil fortsatt bruke tørrdrakt må gjerne det. Disse lånes ut fra bua fra kl 1700, vi satser på å være klar på vannet til kl 1730. I tillegg til tørrdrakt er det viktig å huske på ekstra klær, lue, padlevotter, mat og varm drikke. Vi pleier nemlig å ta en 30 minutters matpause underveis. Vi har tenkt å padle til Lille Herbern, spise og øve litt på lavstøttetak på grunna der inne. Padledistansen blir på 10 km, og vi er tilbake ca. 20.30.

I kveld (onsdag) melder YR om litt nedbør og 2 m/s (svak vind). fra kl. 1800 i morgen. Husk at du må respektere turleders beslutninger. (Se forøvrig mer detaltjert informasjon om nybeynnerpadlingen under Havpadling på OKKs nettside).

Turledere denne gangen blir Miriam Sørsvang og Mike Mills.

Velkommen!Publisert

i

av

Stikkord: