Torsdagspadling for nybegynnere 23.mai, 2013

mai 22nd, 2013 | By | Category: Havpadling

IMG_0833_2Torsdagspadling for nybegynnere fortsetter i morgen. En vanntemperaturmåling tatt i helgen visste 13 plussgrader, men de som vil fortsatt bruke tørrdrakt må gjerne det. Disse lånes ut fra bua fra kl 1700, vi satser på å være klar på vannet til kl 1730. I tillegg til tørrdrakt er det viktig å huske på ekstra klær, lue, padlevotter, mat og varm drikke. Vi pleier nemlig å ta en 30 minutters matpause underveis. Vi har tenkt å padle til Lille Herbern, spise og øve litt på lavstøttetak på grunna der inne. Padledistansen blir på 10 km, og vi er tilbake ca. 20.30.

I kveld (onsdag) melder YR om litt nedbør og 2 m/s (svak vind). fra kl. 1800 i morgen. Husk at du må respektere turleders beslutninger. (Se forøvrig mer detaltjert informasjon om nybeynnerpadlingen under Havpadling på OKKs nettside).

Turledere denne gangen blir Miriam Sørsvang og Mike Mills.

Velkommen!


Comments are closed.