Grillkveld på OKK-bryggen 18.06.2013!

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Tirsdag 18. juni, 2013 – Klokka 19:00 blir det grillkveld på OKK-bryggen! Det blir servering av grillmat og mineralvann og serveringen er gratis for klubbens medlemmer.

.

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Tanken bak arrangementet er å bidra til medlemmenes trivsel og tilhørighet til Oslo Kajakklubb. Kvelden er en god anledning for nye medlemmer til å bli kjent med garvede kajakkpadlere, som har mye å bidra med – både padleteknisk og sosialt! Vi kan ikke garantere at aftenen fører til varig vennskap eller annet forhold, men vi kan heller ikke utelukke det…. Påmelding skjer ved å skrive seg på listen som er hengt opp på oppslagstavlen ved døren til trappaen opp til treningsrommet. Frist for påmelding: Søndag 16. juni, 2013. Påmeldingen er ikke bindende, men vil bli brukt til å beregne hvor mye mat som skal kjøpes inn. Eventuelle spørsmål kan rettes til Oluf på tlf 91 51 70 74, eller E-post: olg@ag.no.

Værgudene var aggressive på fjorårets grillkveld. Himmelens sluser åpnet seg fullstendig – men bildene viser at stemningen blant kokker og deltakerne var svært god! Festen ble bare flyttet inn i båthallen!

Vel møtt til en trivelig kveld på bryggen!

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Beste hilsen Oluf og Erik

DSC_4451DSC_4437

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: