Grunnkurs HAV 21.06 – 23.06.2013 er fulltegnet!

_DSC6079Oslo Kajakklubb inviterer til Grunnkurs Hav fredag 21.06 til søndag 23.06-2013. Kurskoden for kurset er H0613. Grunnkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. NB! Kurset er fulltegnet!Hovedmålet med kurset er at deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kursn har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg blir deltakeren kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan manøvrere kajakken effektivt.

Kurset passer bra for personer som tenker på å begynne å padle, eller har padlet litt men ønsker å lære riktige padle- og redningsteknikker og anbefales for alle som har ambisjoner om å trives og ferdes sikkert i havkajakk. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til en lang lunsj. Så ta med god mat og drikke for lunsj begge dagene. Vær obs på stive skuldre og salt i håret etter endt kurs …

Dato:

Fredag – Søndag 21.06 -23.06.2013 .

Tid:

Fredag: 17:00 – 21:00

Lørdag + Søndag: 11.00 -17.00

Sted:

Bestumkilen/Oslofjorden, fra bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktør: Randi Nygaard

Båter og tørrdrakter kan lånes fra Oslo Kajakklubb. Oppmøte på brygga.

Pris: Kr 2000,-

Betaling er betingelse for plass. Betaling må være registrert senest mandag 17.06.2013. Betaling refunderes kun ved sykdom el.l. Manglende betaling gjør at nestemann på ventelisten får plassen.

Påmelding: Trykk på denne linken: https://docs.google.com/forms/d/10re-yz24ry4Um_INx00PPaOjrLvbicxO_LKEBwUB2fY/edit.

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon. NB!

Påmeldingsfrist mandag 17.06.2013

Spørsmål kan sendes til: havpadling.okk@gmail.com

 

Velkommen til et nyttig og viktig padlekurs!


Publisert

i

av

Stikkord: