Onsdagspadling for viderekomne 26.06.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFlere mener vi «aldri» har hatt onsdagspadling til Skjælholmene og at det var på tide. Det er noen søte små øyer som befinner seg utenfor Langøyene.
.
På framveien holder vi oss nær øyer hele veien. Forutsatt at gruppens ferdigheter er som forventet, tar vi korteste vei på returen og får kjenne at det er litt vann rundt oss. Du kan se nærmere på padleruten ved å klikke på følgende link: Kart. Det er bittelitt lengre enn endel andre onsdagspadlinger, men godt under to mil. Værmeldingen spår fislete vind. Men ta med taueliner for å hjelpe hverandre om vinden skulle bli kraftigere og noen har glede av litt hjelp til å holde riktig kurs.
Det er ikke kjempekaldt nå, men ikke helt sommer heller – ha med nok tøy til å holde varmen i en 20 minutters pause halvveis også om det kommer en skur. Og masse mat/snop/termos. Minner om at dette er en fellestur, dvs at vi padler sammen. Dette er ekstra viktig når vi ikke sniker oss helt langs land. I tett klump er vi ikke i veien for småbåter.
Jeg har en hvit Tiderace, indianerstriper på årene, og gjemmer antakelig litt lyst hår i en mørkeblå caps. Gleder meg til å padle med dere!
Anne

Publisert

i

av

Stikkord: