Padlekurs for ungdom 01.07. – 03.07.2013 er avlyst!

IMGP1221Padlekurset for ungdom er dessverre avlyst grunnet for få påmeldte. Vi satser derfor på å tilby kurset på et senere tidspunkt.

.

Er du mellom 13 og 19 år og har lyst til å bruke noen dager av sommerferien til å bli trygg i kajakk? Oslo Kajakklubb arrangerer padlekurs, av og for ungdommer, 01.07. 03.07.2013 utenfor Horten. I fantastiske omgivelser i Vestfold vil ungdommer veglede andre ungdommer til å bli sikre og trygge i bruk av (hav)kajakk. Programmet går over to dager og vil gjøre den enkelte deltaker fortrolig med å håndtere en havkajakk i skiftende forhold på havet. Dette innebærer i tillegg til å padle, også teknikker for å unngå å gå rundt, samt teknikker slik at man kan komme seg oppi båten, hvis man skulle havne i vannet. Kurset er den del av Norges Padleforbunds våttkortprogram og leder til NPF Våttkort med oblat for Grunnkurs Hav, se www.padling.no.

Kurset er gruppefokusert og under kyndig vegledning av Edward (16) og overoppsyn av en erfaren voksen instruktør (Stein). Til tross for sin unge alder, har Edward drevet med havpadling i 13 år og er godkjent som Aktivitetsleder og instruktør.

I tillegg til at man ønsker å utdanne trygge og gode padlere, så håper vi at dette skal gi grunnlag for at flere ungdommer kan finne glede og venner med å være inne i naturen, både til havs og i strandsonen.

Kurset vil bo samlet i lavvo i Frebergsvik mellom Horten og Holmestrand. Kurset  vil selv organisere sin egen bespisning, med Rønningen fra nordgryterett på mandag 1 juli, og grilling på tirsdag 2 juli. (Det er tilgang til enkle sanitære fasiliteter.)

Kursavgift er kr 1250 for medlemmer av Oslo Kajakklubb.  Dette innkluderer lån av båt med utstyr, tørrdrakt, overnatting i lavo, mat fra mandag kveld til onsdag lunsj. Deltagelse forutsetter medlemskap i Oslo kajakklubb (Eget undomsmedlemskap, se www.okk.org.)  For ikke-OKK medlemmer kommer et utstyrstillegg på kr 1000,-.

Spørsmål om kurset kan rettes til Stein Kynø, skynoe11@gmail.com, eller mobil 915 53 719 med kopi til.Edward Kynø på mail: edkynoe@gmail.com. 

Det går busser på E-18, hver annen time fra Oslo. Vi kan etter avtale hente og levere deltakerne på busseholdeplass  ved avkjøring E-18/RV 310 (Kopstadkrysset, Statoil stasjonen). Ankomst før 1900. Maks antall deltagere er 6.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPåmelding til padlekurset: https://docs.google.com/forms/d/1Xef-FuJBawYkHPY53N68o0JTcAm8GQaN3A0RACy3Rio/viewform

Husk å føre på kurskode: Kurskode U0113. Kontonummer til innbetaling av kursavgift til OKK er: 5005.06.13329.

Velkommen på et spennende padlekurs av – og for Ungdom!


Publisert

i

av

Stikkord: