Teknikk-kurs for nybegynnere/viderekomne er fulltegnet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFjorårets teknikkurs for nybegynnere/viderekomne er tilbake! Lørdag 8.juni kl.16.00 og søndag 9.juni kl.16.00. Kurset koster kr.500,-. Det er plass til 6 stk per kurs. NB! Kurset er fulltegnet!
.
Det blir samme drill som i fjor, hvor både gamle og nye deltakere er hjertelig velkomne. Formålet med kurset er å forbedre padleteknikken og få i gang de store muskelgruppene ved å bruke rotasjonen som virkemiddel framfor «bare» bruke armene. Kurset varer i 3 timer og første del vil foregå inne i treningsrommet på padlemaskin. Siste del vil være i kajakk på vannet. Derfor er det nødvendig med både inne og ute klær. Instruktører er som i fjor, brødrene Martin og Marius Halvorsen. Martin holder mange av introduksjonskursene i klubben og har vært
trener for de yngste barna i klubben. Marius driver aktivt med padling og er på senior landslaget og deltar i world cup og mesterskap.
Påmelding sendes til post@okk.org <mailto:post@okk.org>
Med vennlig hilsen
Oslo Kajakklubb

Publisert

i

av

Stikkord: