Torsdagspadling for nybegynnere 20.06.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinner om torsdagspadling for nybegynnere førstkommende torsdag. Det er meldt sol og lite vind og turmålet er Rolfstangen på Fornebulandet der vi tar en halvtimes rast.
.
Vi må være klar på vannet kl 1730, og det forventes stort oppmøte så det er lurt å være ute i god tid, ca kl 1700. Ta ut ut en havkajakk, flatåre, spruttrekk, og vest. Sjekk at båten er i orden (skeg) og husk å justere pedalene. Husk mat og drikke, samt ekstra tøy til skift. Hvis været og vannet er varmt kan vi øve litt på kameratredning v Rolfstangen, og da er det greit å kunne bytte tøy etterpå. Øystein og Andreas leder og er behjelpelige med uttak og justering av båt. Andreas i diskret orange cap.
.
Velkommen!
Med vennlig hilsen
Andreas Stokseth, Oppmann Hav

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Torsdagspadling for nybegynnere 20.06.2013”

  1. Debby avatar
    Debby

    Jeg glede meg!
    Debby