Torsdagspadling for nybegynnere 20.06.2013

jun 19th, 2013 | By | Category: Nyheter
OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinner om torsdagspadling for nybegynnere førstkommende torsdag. Det er meldt sol og lite vind og turmålet er Rolfstangen på Fornebulandet der vi tar en halvtimes rast.
.
Vi må være klar på vannet kl 1730, og det forventes stort oppmøte så det er lurt å være ute i god tid, ca kl 1700. Ta ut ut en havkajakk, flatåre, spruttrekk, og vest. Sjekk at båten er i orden (skeg) og husk å justere pedalene. Husk mat og drikke, samt ekstra tøy til skift. Hvis været og vannet er varmt kan vi øve litt på kameratredning v Rolfstangen, og da er det greit å kunne bytte tøy etterpå. Øystein og Andreas leder og er behjelpelige med uttak og justering av båt. Andreas i diskret orange cap.
.
Velkommen!
Med vennlig hilsen
Andreas Stokseth, Oppmann Hav

One Comment to “Torsdagspadling for nybegynnere 20.06.2013”

  1. Debby sier:

    Jeg glede meg!
    Debby