Oslo Kajakklubb inviterer til Teknikkkurs Hav 07.09. – 08.09.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERATeknikkurs Hav inngår i Våttkort-stigen, og gir deltakeren en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet.

.

Fullført Grunnkurs Hav er en forutsetning for å ta kurset. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. Omfanget er 16 timer, fordelt på to dager. Vi tar oss tid til et strandhogg underveis, så ta med god mat og drikke begge dagene. Husk klesskift!

.

Tidsrom: 7 og 8.september, 2013

Sted: Bryggen i Oslo Kajakklubb

Instruktører: Fredrik Fongen

Båt og tørrdrakt kan lånes fra Oslo kajakklubb, men da må du gi beskjed på forhånd og du må møte 30 min før.

Pris: Kr 2000,-/ Husk å føre på kurskode H0913 

Betaling er betingelse for plass. Betal innen to dager etter at du har fått beskjed om at du har fått mail med påmeldingsbekreftelse og betalingsinfo. Betaling må være registrert senest mandag 02.09, 2013.

Betaling refunderes kun ved sykdom eller lignende. Manglende betaling gjør at nestemann på ventelisten får plassen.  Når kurset er fulltegnet, vil de resterende få beskjed om at de står på venteliste. Medlemmer av OKK blir prioritert.

Påmelding: Følg denne linken og fyll ut skjemaet: https://docs.google.com/forms/d/1V5VBqkM9w1FCbyEeX2pcJDV5aYD1hxqBGoFX_GxemX0/viewform

Fortløpende tildeling av plass, med tilbakemelding om betaling og annen informasjon. NB! Påmeldingsfrist mandag 02.09.2013. 

Spørsmål kan sendes til  havpadling.okk@gmail.com.

Vel møtt!

 


Publisert

i

av

Stikkord: