Torsdagspadling for nybegynnere 8.august

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet blir naturligvis padling for begynnere i morgen torsdag 8,august. Oppmøte er PÅ VANNET kl 17.30. Tilbake aller senest kl 21, men etter ønske fra deltakerne.

.

Plan er en kort tur, med strandhugg. Trivsel er helt sentralt, og du presterer akkurat så mye som du selv ønsker. Vi tilpasser oss deltakernes ønsker og ferdigheter. Øvelser og aktiviteter etter ønske. (Padleteknikk, svinging, kameratredning, egenredning, rulle-elementer, etc, alt etter behov.) Værmeldingen tilsier litt vind fra nord som gjør at turen trolig går langs Bygdøylandet, og så tar vi pause på en strand. Det er meldt regnbyger som letter litt utover. Vi blir våte, så ta med klesskift. Hvis du ønsker å trene redning e.l. så kan en våtdrakt være OK selv om vanntemperaturen ikke er så verst. Årepose er fint for de som måtte ønske litt balansetrening, har du kan du ta med.
Noe å drikke og litt mat bør du ta med.
Padleutstyr kan som vanlig lånes.


Publisert

i

,

av

Stikkord: