Åtte gull til OKK i lagbåt NM

Louise Leren Moen og Kari Ofstad - 3 gull i K2
Louise Leren Moen og Kari Ofstad – 3 gull i K2

Strålende sol og vindstille gjorde forholdene optimale under helgens NM for lagbåt på Årungen. Klubbens hovedtrener hadde realistisk håp om rent bord i seniorklassen, men med sykdomsforfall fra Agnes Brun-Lie og Per Christian Wessel måtte plan B iverksettes. Og plan B var god som gull, og spesielt heter godjenta Kari Ofstad som sikret tre gull med makker Louise Leren Moen! I K4 padlet Louise og Kari inn til sølv sammen med juniorjentene Elise Smebye og Anna Aronsen Oftedal. Gratulerer!

SE BILDER FRA STEVNET HER:

http://www.flickr.com/photos/14220544@N08/sets/72157635484101096/

Louise, Kari, Anna og elise padler inn til sølv
Louise, Kari, Anna og elise padler inn til sølv

På herresiden viste OKK solid styrke. Lars Hjemdal og Eivind Vold tok tre soleklare gull på K2 200, 500 og 1000m. Som i fjor suste OKKs K4 inn til gull på 1000m og 500m med Eivind Vold, Marius Halvorsen, Lars Hjemdal og Elling Aronsen Oftedal. På 200m ble det sølv til OKKs K4 (Eivind Vold, Lars Hjemdal og Elling Aronsen Oftedal og Jon Smebye) en snau meter bak Strand KK. Etter en hard fight på 5000m K2 ble Eivind og Lars slått av Strandguttene Mathias Hamar og Morten Minde. Det var et hardt og realt oppgjør som det var morsomt å se på.

Gullbåten - Eivind, Marius, Lars og Elling
Gullbåten – Eivind, Marius, Lars og Elling

I juniorklassen fikk vi også gull, trodde vi, men en uforståelig disk av ungdomsguttene Jon Amund Vold og Markus Wang, gjorde at gullet glapp. Da ble det bronse til Jens Christian Landmark og Vegard Andersen. De fire fikk også bronse i K4. gratulerer gutter!

Følg med på www.padling.no for resultater. Takk til Strand KK for et flott arrangement.

Det gror godt i de yngre klassene, med gode resultater og fremgang for alle, og vi gleder oss veldig til å se alle til klubbmesterskap senere i høst!

Sean Utsi - kjempegode resultater i sin første sesong som OKK-padler!tensiale som
Sean Utsi – kjempegode resultater i sin første sesong som OKK-padler!tensiale som

 

Brede, Marius, Wilhelm og Sean - OKK
Brede, Marius, Wilhelm og Sean – OKK

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: