Halv pris på kystledhytter i Oslofjorden i høst!

Homlungen_p_Hvaler_Ytre_Hvaler_nasjonalparkOslofjorden er et viktig friluftslivsområde. Kyststier, fiskeplasser, muligheter for padling osv er fortsatt så absolutt til stedet, selv om dagene er kortere.

.

.

.

.

JeloyaOslofjordens Friluftsråd ønsker å bidra til at folk kommer seg ut, fordi vi tror fjorden kan bidra med helse og gode opplevelser! Om sommeren er fyrstasjoner og andre hytter vi leier ut,  kystledhytter, nærmest fullbooket. Nå på høsten er det mye ledig – derfor har vi valgt å halvere prisen nå i høstferien.  Dette er ikke-kommersiell utleie, der friluftsliv står i fokus. Det er viktig å kunne verdsette Oslofjordens muligheter for det gode liv også om høsten.

.Mer om hyttene kan du lese om her .

Hvis du ønsker mer informasjon kan Kyrre Hurum kontaktes på mobil: 48 12 44 03 . Du kan også se nærmere på nettsiden:  www.oslofjorden.org.


Publisert

i

av

Stikkord: