Onsdagspadling for viderekomne 25.09.2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet blir siste organiserte onsdagpadling for viderekomne førstkommende onsdag.  Det er bra værmelding, så turen går via Nakholmen til Nesoddtangen og tilbake via Geita.

.

På Signalen Bar og Restaurant  på Nesoddtangen er det bestilt bord til 15, og en meny som lar seg realisere i løpet av en snau time. Gutta stiller i slips og jentene i neoprenskjørt! Husk ta med kredittkort! I tillegg til aftenantrekk er det lurt å bruke tørrdrakt, og ekstra,  varme klær  og NBNBNB LYS for ALLE – for det blir nattpadling over fjorden tilbake. Da er det forøvrig også viktig med tett og disiplinert padling. Tørrdrakt kan lånes fra bua kl 1630, og vi er klar til avgang kl 1700. Av hensyn til bordbestilling hadde det vært fint med en liten tilbakemelding på hvem som blir med. Velkommen! 

Med vennlig hilsen
Andreas Stokseth
Turleder


Publisert

i

av

Stikkord: