Torsdagspadling for nybegynnere torsdag 5.sept.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne torsdagen sikter går vi langs Bygdøy og tar en pause (ca 30 min) på Lille Herbern, en distanse på 8-9 km. Underveis til så øver vi lit på fremdrifttak og styretak. På returen øver vi på en kameratredning eller 2 rett før vi avslutter turen.
.
Vær og vann:
– Vanntemperaturen er fortsatt god for å bade i. Værmeldingen er foreløpig overskyet, 18 grader og sønnavind 4 m/s.
.
Påkledning:
– Padlesko, tights/sykkelbukse, t-shirt/ulltrøye, vindjakke/padlejakke. Ta med ekstra klær for å ta på i pausen. (Tørrdrakt er enda ikke nødvendig).Ta med dere:
– Mat og varm drikke
– Tørt skift
– LysOppmøte kl 16:30. Tiden frem til avgang brukes til å ta frem kajakk, åre, spruttrekk, flytevest, pumpe. Vi samles på vannet 17:00 ferdig påkledd for tur.Vi som gleder oss til å være med som turledere er Ketil Wendelbo Aanensen og Øivind HansenSpør her hvis det er noe, er som regel kjapp på labben.

Publisert

i

av

Stikkord: