Sesongens siste «Teknikk-kurs for mosjonister»!

DSC_6954 - versjon 3
Landslagspadler Marius Halvorsen
Foto: Elizabeth H. Glad

Interessen var så stor at det settes opp nok et kurs! Sesongens aller siste «Teknikkurs»  for mosjonister blir lørdag 26.oktober kl.11.00 – 14:00. Kursholder er som tidligere Marius Halvorsen. Påmelding til: post@okk.org.

.

Kurset har vist seg å være en kjempesuksess for alle som ønsker å lære mer om padleteknikk. Opplegget har en fin balanse mellom teori og praktiske øvelser. Kurset koster kr. 500,-. Det er plass til 6 stk på kurset. Formålet med kurset er å forbedre padleteknikken og få i gang de store muskelgruppene ved å bruke rotasjonen som virkemiddel framfor «bare» bruke armene.

Kurset varer i 3 timer og første del vil foregå inne i treningsrommet på padlemaskin. Siste del vil være i kajakk på vannet. Derfor er det nødvendig med både inne og ute klær. Det er også lurt å ha med litt mat hvis du fort blir sulten under treningsøkter. Instruktør er Marius Halvorsen. Marius driver aktivt med padling og er på senior landslaget og deltar i world cup og mesterskap.
Påmelding sendes til post@okk.org

 


Publisert

i

av

Stikkord: