Padlekjendis Justine Curgenven på Bølgefestivalen

okt 31st, 2013 | By | Category: Nyheter
IMG_1647

Foto: Hanne Eilhardt Pedersen

“Padlekjendis Justine Curgenven, kjent blant annet for produksjon av kultfilmer som  “This Is The Sea” (“Tits” blant kjennere) og “This is the roll”, deltok sammen med OKK padlere på bølgefestivalen i Nevlunghavn.

.

Det ble mye festival 12 – 14 oktober med 160 deltakere, men lite bølger. Følger du linken nedenfor kan du se bilder av Hanne og andre padlere på Justine’s hjemmeside:  http://www.cackletv.com/2013/10/28/festivals-galore/ “

2 Comments to “Padlekjendis Justine Curgenven på Bølgefestivalen”

  1. Håkon Hansen sier:

    Heisann!

    Bare en liten rettelse: Etternavnet til Justine er Curgenven, ikke Wilson 🙂

    • Elizabeth H. Glad sier:

      Takk for årvåkenheten, Håkon! Etternavnet er herved rettet i artikkelen.