Vellykket samling for barn og ungdom i OKK!

Junior 320131120Tjue spreke ungdommer i alderen 8-14 år var samlet på OKK helgen 16-17 november. Samlingen ble holdt av landslagspadlerne Julia Stensils og Marius Guddahl Halvorsen, så her var det ingen kjære mor !

Junior 220131120Det ble gjennomført to sirkeltreninger inne i treningsrommet med padlemaskin og styrketrening. Samtidig ble det gjennomført en solid bakkeløpsøkt i bakken innerst i bestumkilen. Heldigvis var det ikke bare slit og strev som ventet klubbens ungdommer. Det var lagt inn mye sosialt med blant annet felles lunsj og kino på lørdag kveld. Vi gikk fra OKK til colosseum kino. Flere av de unge og håpefulle syntes det var i lengste laget, så gleden var stor da vi på søndagen tok bussen inn til Solli bowling etterfulgt av Peppes pizza. Servitrisen på Peppes angret nok bittert på at hun hadde skrevet seg på akkurat denne søndagsvakten…

En flott helg med mye engasjement og treningsiver er overstått og det er liten tvil om at klubben går en god fremtid i møte med en slik flott gjeng!

Junior 220131120-2Tekst: Marius Halvorsen

 

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: