Treningssamling i Florida – Reisebrev fra Agnes og Eivind i

Fr v Rastislav Kuzel(trener), Jo Sondre, Bridgitte Hartley, Marte, Per CHristian, Agnes, Eivind, Lars, Daniel, Jane(USA) Foto, Jostein Langslet

REISEBREV FRA AGNES- Høstsamling 2013:

Lars, Eivind, Per Christian og jeg reiste 10 november til Florida på årets høstsamling. Der var vi til sammen 8 norske landslagsutøvere og bodde på det samme stedet som vi pleier, i en liten by som heter Indian Harbour Beach.

Der ble det padlet kilometer på kilometer på en av de tøffeste samlingene vi noensinne har vært på. Jeg fikk «besøk» av Bridgitte Hartley (for de som ikke vet hvem det er så er hun fra Sør Afrika og fikk bronsemedalje på k1 500m under OL i London i fjor) de to første ukene, da ble det satt høy fart på trening og selv lærte mange triks av henne som jeg skal ta med meg videre inn mot neste sesong. Jentenes nye landslagstrener, Rastislav Kûzel fra Slovakia, var også tilstede de to side ukene. Han ble ansatt i Norges padleforbund i sommer og er ganske ny for oss, så denne samlingen var bra for å bli bedre kjent med han. Dermed fikk vi også god oppfølging og topp kvalitet på øktene.

Agnesmarteflorida

Gutta hadde også bra med trøkk på treningene som vanlig. De pusher og løfter hverandre på hver eneste økt, så utlendingene bør passe seg for dem til sommer’n…

Solen skinte og vi hadde fin temperatur i Florida, og det var trist å pakke sakene for å vende hjem til kulda. På en annen side betydde det en rolig treningsuke, noe som fristet veldig for de aller fleste av oss etter 3 uker med hardkjør… Vi takker klubben for all støtten vi får, og at vi får mulighet til å reise på samlinger for å optimalisere treningen. Uten OKK hadde det vært veldig vanskelig å satse 100% på denne idretten vi alle er så glade i 🙂 Agnes

 REISEBREV FRA EIVIND:

eivind florida

Florida er den perfekte arena for enhver treningsleir. Her finner man alt man kan drømme om: Endeløse, kritthvite strender som så snart solen titter fram, fylles opp med solbrune jenter I bikini. Kort sagt et laid-back liv for enhver idrettsutøver.

Med en litt mindre tropp i år, bestående av kun 8 utøvere; Daniel, Jo Sondre, Lars, Per Christian, Eivind, Agnes, Marthe og Mira, var det Lars som ankom først til «Basecamp». Han hadde gjort det meste klart for oss andre til vi kom.

 Med dette som utgangspunkt startet vår tre ukers treningsleir i The Sunshine State. Ved siden av de mange harde slagene utpå vannet, har utøverne i landslagstroppen nå tatt fram nedstøvete skrivesaker, ihåp om å redde en habil karakter på eksamene som dukker opp med gjevne mellomrom i Desember. Noen må virkelig gå i seg selv for å klare å ta fram skoleboken mellom de 2-3 daglige øktene vi har her under oppholdet. Lars, Daniel og Agnes er blant de som må reise rett fra flysetet til eksamenslokalet nå når oppholdet snart tar slutt.

 florida bilde

I tillegg må det nevnes at Marthe er ny på laget, og blir en spennende jente å følge framover. Vi var også så heldige å ha med oss bronse vinner fra London 2012, Bridgitte Hartley, som har gjort en god sparrejobb for jentene. I tillegg har alles store helt, Eirik Verås Larsen funnet tilbake til gamle trakter og har vært med gutta på noen av øktene her borte. Han tilbringer pappapermen sin i solrike omgivelser, sammen med Mira og lille Falk.

 Vi går nå inn i siste uke av treningssamlingen. Og de fleste av oss ser frem til en rolig uke hjemme. For det er ingen tvil om at både gutta og jentene har delt ut juling, fått juling, kjempet og sloss til siste sekund på en hel del av øktene her borte. Derfor skal det bli godt å komme hjem til Norge, lade batteriene, før vi omsider bytter ut åre og båt med ski og staver.

Padlehilsen fra Eivind

FloridaSolnedgang


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Treningssamling i Florida – Reisebrev fra Agnes og Eivind i”

  1. Elizabeth H. Glad avatar
    Elizabeth H. Glad

    Takk til både Agnes og Eivind for flotte skildringer fra treningsleiren i Florida! Kjempelykke til med både videre trening og eksamener!