OKK trenger ny kasserer

 

Aftensol fra OKK-bryggen
Aftensol fra OKK-bryggen

Valgkomiteen er i gang med arbeidet med å finne gode kandidater til OKKs styre for 2014. I den forbindelse trenger din hjelp til å finne ny kasserer til klubben. Klubben har en sunn økonomi og har etablert gode prinsipper for en sunn økonomistyring. Kassererens hovedoppgave er å ha regnskapskontroll, å være styrets kontaktperson opp mot regnskapsbyrå i forbindelse med utbetalinger og regnskapsføring, samt å utarbeide budsjettforslag basert på innspill fra styremedlemmer og tillitsvalgte. Den som skal være kasserer, må ha god økonomiforståelse og gjerne formell bakgrunn innen økonomi. Kassereren er en del av et aktivt og godt samarbeidende styre med de muligheter det innebærer for å bli kjent med flere i klubben.

Er du en person som kunne tenke deg å bidra i styret som kasserer, eller kjenner du noen som kan passe inn i vervet? Ta i så fall uforpliktende kontakt med en av disse innen 22. januar:

Anne Gunn, nåværende kasserer, 916 18 708

Sveinung, formann, 92 89 95 84

Nina, leder valgkomiteen, 99602014

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: