Invitasjon til Vårsamling 2014!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOslo Kajakklubb (OKK) i samarbeid med Havpadlerne Tønsberg inviterer til Vårsamling 2014. Sted: Hvasser Motell og hytteutleie,  25-27 april 2013.

Hvem kan delta?

Arrangementet er primært et tilbud til Oslo Kajakklubb og Havpadlerne Tønsberg sine medlemmer, men er åpent for andre klubber og padlere som er medlem av Norges Padleforbund og som ønsker å utvikle sine ferdigheter, eller padle en tur sammen med gamle og nye venner, så lenge det er plass.

.

Bakgrunn og gjennomføring:

OKK har er aktivt havpadlemiljø, og har arrangert vårsamlinger nesten årlig siden midt på -90 tallet, flere sammen med Havpalderne Tønsberg. Vi arrangerer disse samlingene for å utvikle oss som padlere i en trygg og sosial ramme hvor sikkerhet, ferdigheter, men ikke minst gleden av å være ute i naturen sammen med likesinnede står i høysetet.  Det er ikke nødvendig å delta i programtilbudet.

På fredag vil det bli servert «noe varmt» i storstua for alle påmeldte, slik at vi lærer hverandre bedre å kjenne, og kan friske opp gamle minner… På lørdag vil det bli grilling mellom hyttene/i storstua, og den enkelte må selv ta med grillmat. Deltakeravgift er kr 300 uten overnatting. Overnatting med utvask  er kr 550, som betales til utleier. Dette inkluderer også en gryte fredag (mellom 1900 og 21300), og tilgang til varme griller på lørdag.

OKK planlegger å gjennomføre følgende aktiviteter:

Bølgelek

Dette er et tilbud til de mer erfarne padlerne som, gitt været, ønsker å leke i bølgene nær skjær, og mer utpå havet.  Hjem er påbudt, og krav til egenferdigheter er Teknikkurs Hav, eller tilsvarende bekreftede ferdigheter.  Maks antall deltagere vil være 10, og gruppen vil bli ledet av en erfaren NPF Vegleder. Pris: kr 000

(Lang) Tur i eksponert farvann

Dette er en tur som, gitt været, vil bringe oss ut til Færder og de omkringliggende havområder. Turen planlegges til 25-35 km, hvor vi kanskje også kan få prøve lang surf ? Krav til egenferdigheter er Grunnkurs Hav, eller tilsvarende bekreftede ferdigheter, samt fortrolig med egenredning og bølgehøyde på 3-5 fot. Maks antall deltagere vil være 15, og gruppen vil bli ledet av en erfaren NPF Vegleder. Pris kr 000

(Kort) Tur i mer skjermet farvann

Dette er et tilbud både lørdag og søndag hvor vi padler 15-20 km innimellom den vakre skjærgården på Tjøme, og holder oss i ly av de store bølgene som kan komme inn fra storhavet. Krav til egenferdigheter er NPF Grunnkurs, eller tilsvarende bekreftede ferdigheter, samt fortrolig med kamerat redning. Gruppen vil bli ledet av erfarne NPF instruktører. Pris kr 000

UNGDOMSKURS NPF Grunnkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Se egen info om dette. Dette er samarbeidsprosjekt mellom Norges Padleforbund og klubbene.

NPF Grunnkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hensikten er å lære deltagerne å bruke kajakk, åre, trekk og vest på en god måte. Trene på egenredning. Manøvrere kajakken effektivt. Kurset går over begge dager, og starter med båten ferdig pakket, og kursdeltakeren ferdig påkledd kl 1000. Pris 1800,-

NPF Teknikkurs Hav (16t, lørdag og søndag)

Hensikten er å lære deltagerne mer avansert bruk av kajakk og åre, samt redningsøvelser. Krav til fullført NPF Grunnkurs Hav i forkant.  Kurset går over begge dager, og starter med båten ferdig pakket, og kursdeltakeren ferdig påkledd kl 1000. Pris kr 1800,-

Alle aktivitetene forutsetter nok påmeldte innenfor fristen. Ved for få påmeldte, vil det bli endringer i programmet.

Overnatting

Overnatting i denne rammen vil kun skje i hytter/rom ved Hvasser Motell og hytteutleie (se også: http://www.hvassermotell.no/) . OKK har forhandlet fram en pris, basert på at vi fyller opp hyttene. Bestilling av køye skjer gjennom påmeldingsskjema. OKK og HPTBG vil fordele den enkelte på hyttene. NB, meld fra om du ønsker å bo sammen med noen spesielle.  Overnatting er inkludert i kr 850 prisen.  Dette inkluderer også utvask. Hvis du ikke tar med sovepose/sengetøy, så kan dette leies hos hytterverten for kr 80. Tildeling av soveplass og betaling for dette skjer i resepsjonen ved ankomst.

For mer informasjon om NPF kursstige (Våttkortstigen), se www.padling.no. Påmeldingsskjema finner du på www.okk.org\. NB kurskode H-0114. Spørsmål om forlegning kan rettes til Steinar R (918 41 522).  Spørsmål vedrørende tur og kurs kan rettes til Stein K (skynoe11@gmail.com). Spørsmål vedrørende påmelding kan rettes til Oppman Hav, Andreas på 924 15 960.

Påmeldingsfrist=betalingsfrist=utfylt elektronisk påmelding er 11 april, 2014. Link til påmeldingskjema finner du her: https://docs.google.com/forms/d/1R9PQxPWooxaXsCVRDYYctY54KkhUUBTXoqMb5A7o0XM/viewform.

Den enkelte er selv ansvarlig for å medbringe seg og sitt utstyr ned til Hvasser. OKK medlemmer kan låne OKK utstyr. Tørrdrakter og annet klubbutstyr kan lånes av klubben onsdag 23 og torsdag 24 april mellom klokken 1830 og 2100. Leveres tilbake ferskvannsvasket og tørt tirsdag 29 april 1830-2100. NB husk å bestille hva du trenger å låne når du melder deg på. Vi anbefaler deltagerne å koordinere transport seg i mellom, evt via Facbook-siden «Havpadlerne OKK».

Velkommen til Vårsamling!

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: