Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen

feb 22nd, 2014 | By | Category: Nyheter
Foto: Elizabeth H. Glad

Foto: Elizabeth H. Glad

Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen døde begge i slutten av januar i år. Oslo Kajakklubb har mistet to engasjerte medlemmer. Liv Eltvik har skrevet minneord om Bjarne og Lars Andreas. Det kan leses i sin helhet ved å klikke på følgende link: Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen.

One Comment to “Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen”

  1. Sverre Wang sier:

    Det var hyggelige ord om de to tidligere medlemmer. Bjarne Kiil hjalp meg med min hovedoppgave i økonomi. Glemmer aldri jeg var på kontoret hans i Lilleakerveien, der han etter et par timers samtale med meg, sa at det var noe jeg måtte se på. Dermed fulgte jeg han ut i resepsjonen, – med meget store speil. Han tok av seg sin italienske silkedress, og deretter slips, og så skjorte,- til han stod der i bar overkropp, og vurderte seg selv i speilene, og lurte så på hva jeg synes om latsen. Glemmer det aldri! Han hadde også som Liv sier, rekvirert kajakker både i østen, og i Canada, som var flittig i bruk på forretningsreiser. De var begge, hver på sine måter, fantastiske mennesker, som uttrykte ekte og stor glede over padlesporten. Fantastiske ambassadører for padlesporten. Sverre Wang