Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen døde begge i slutten av januar i år. Oslo Kajakklubb har mistet to engasjerte medlemmer. Liv Eltvik har skrevet minneord om Bjarne og Lars Andreas. Det kan leses i sin helhet ved å klikke på følgende link: Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Til minne om Bjarne Kiil og Lars Andreas Larssen”

  1. Sverre Wang avatar
    Sverre Wang

    Det var hyggelige ord om de to tidligere medlemmer. Bjarne Kiil hjalp meg med min hovedoppgave i økonomi. Glemmer aldri jeg var på kontoret hans i Lilleakerveien, der han etter et par timers samtale med meg, sa at det var noe jeg måtte se på. Dermed fulgte jeg han ut i resepsjonen, – med meget store speil. Han tok av seg sin italienske silkedress, og deretter slips, og så skjorte,- til han stod der i bar overkropp, og vurderte seg selv i speilene, og lurte så på hva jeg synes om latsen. Glemmer det aldri! Han hadde også som Liv sier, rekvirert kajakker både i østen, og i Canada, som var flittig i bruk på forretningsreiser. De var begge, hver på sine måter, fantastiske mennesker, som uttrykte ekte og stor glede over padlesporten. Fantastiske ambassadører for padlesporten. Sverre Wang