2000 m test i Bestumkilen

Mathias Hamar var dagens raskeste
Mathias Hamar var dagens raskeste

Lørdag 29. mars skinte solen over Bestumkilen. Vindstille var deg også. En perfekt dag for test. Litt nattekulde hadde sørget for is på vannet, men det gjør ingenting når Haakon Langballe kommer med sin isbryter og kjører opp isen. Med litt ekstra hjelp av solen kunne starten gå 2 timer forsinket. Hovedtrener Tom Selvik organiserte troppene. Mathias Hamar fra Strand og Mathias Svoren fra Asker var med.Testen kjøres med individuell start. de yngste kjørte tre ganger og seniorene kjørt fem ganger. Det er start hvert 16nde minutt, så det er begrenset pause for utøverne. Dagens raskeste var Mathias Hamar . Noen av landslagsutøverne er i Florida på samling under ledelse av Padleforbundets sportssjef Morten Ivarsen. De kjørte også test i dag. Selvik har alt rapportert tider og forhold over dammen til Florida, og vi regner med at gjengen der borte lengter hjem når de de ser de perfekte forholdene i kilen. Resultatene fra dagens test ser du her: 2000 m test OKK 2014 (2)

Vi vil spesielt trekke frem de yngste som stilte opp (Wilhelm, Sean og Håkon). Dere viser vilje til å satse! Ungdomspadlerne vår som var forhindret fra å stille opp denne gangen gleder seg til neste test.

Marius Halvorsen
Marius Halvorsen
Elling Aronsen Oftedal
Elling Aronsen Oftedal
Mathias Svoren (Asker)
Mathias Svoren (Asker)

PS. Bøyerekka som er lagt ut på 1000 m viste helt riktig lengde med GPS kontrollmåling. Takk til Ullern Bydel som har gitt oss støtte til å legge ut bøyene.

 


Publisert

i

av

Stikkord: