Informasjon vedrørende medlemskontingent i OKK i 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Elizabeth H. Glad

Det er Norges Idrettsforbund (NIF) som har utviklet den nye løsningen for medlemsadministrasjon kalt KlubbAdmin. KlubbAdmin er tett integrert med idrettens øvrige systemer (MinIdrett, SportsAdmin, Online betaling) og den nasjonale idrettsdatabasen. Med det nye systemet vil det ikke sendes ut faktura med medlemskontingent per post.  Fornying av medlemskontingent sendes ut med e-post med lenke til MinIdrett www.minidrett.no hvor den betales online. Du vil motta e-post med medlemskontingent for 2014 i løpet av uke 12.

Dersom du ikke allerede vet ditt brukernavn og passord i MinIdrett, bruk funksjonen «Glemt brukernavn/passord» for å få tilsendt denne informasjonen. E-postadressen må være registrert på minst ett av dine medlemskap for at den skal være gyldig. Du kan bytte til et annet brukernavn/passord etter at du har logget deg på første gang. Når du er pålogget, velg Medlemskap fra menyen. Klubbene du er medlem i skal vises i listen.

Dersom du ikke finner Oslo Kajakklubb (eller andre klubber du er medlem av) i listen er det sannsynligvis fordi du finnes som mer enn ett medlem i den nasjonale idrettsdatabasen. Du skal i slike tilfeller ikke søke om medlemskap i klubbene du mangler ved å søke dem opp og sende en søknad. Kontakt i stedet NIF brukerstøtte (kontaktinfo nederst på siden i MinIdrett) og forklar hva du mangler. De vil kunne søke gjennom hele databasen for å finne alle medlemskap som gjelder deg, vil stille deg en del kontrollspørsmål for å sikre at det virkelig er dine medlemskap de har funnet og så slå sammen alle forekomstene til én forekomst.

Om du har spørsmål angående bruk av MinIdrett rettes disse til NIF brukerstøtte. Spørsmål angående ditt medlemskap i Oslo Kajakklubb sendes til post@okk.org.

Kontoret i Oslo Kajakklubb vil ha utvidet åpningstid i april måned. Her vil du kunne få hjelp til online betaling av medlemskontingenten for 2014.

Mvh OKK

 


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Informasjon vedrørende medlemskontingent i OKK i 2014”

 1. Jan Holthe avatar
  Jan Holthe

  Hei, jeg er en ung (!) mann på 47 år som leter etter en ny hobby.Jeg søker dekket hovedsakelig tre behov:
  1. En treningsform som kan bedrives også i nærområdet (bor rett ved Nitelvas bredder i Lillestrøm)
  2. Finne et sosialt fellesskap, for turer og ekspedisjoner etc.
  3. Nytt transportmiddel til/fra Gjøvik, hvor jeg har familie. (Tidligere syklet jeg, men dette er blitt en risikosport med livet som innsats, så nå kaster jeg rett og slett inn håndkleet etter å ha vært helårssyklist i tjuefem år.)

  1. Øystein Vea avatar
   Øystein Vea

   Hei Jan. Høres ut som du bør ta kontakt med klubben på Lillestrøm. Du finner informasjon her: http://www.krop.no/