Surfski på OKK Vårsamling 25. – 27. april

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Samlingen er åpen for OKK-medlemmer og medlemmer med egne surfski fra andre klubber. Det finnes fem stabile surfski  i OKK til låns, samt en dobbel surfski.

Verdens ende, Foto: Erlend Haraldsvik

Hvem kan delta?

Forutsetning for å delta er at du har padlet litt i bølger fra før, ca 0,5 meter eller mer, og at du har øvd en del på støttetak før du kommer. Har du øvd litt på reentry fra før er det en fordel. Du må benytte tørrdrakt (eller eventuelt tykk våtdrakt). Tørrdrakt kan lånes fra klubben. (se egne info om utlånstider).

 Program

Lørdag morgen kl 1000: Prat om surfski. Hvorfor er det gøy? Hva er triksene? Lese bølger. Når drar man på og når hviler man? Om brytende bølger. Om sikkerhet. Om vær og rutevalg etc…
Tilpasning av båter, ombordstigning, re-entry på flatt vann, kameratredning, re-entry i bølger. Kort ut og inn i bølger på et mindre område.  Avsluttes med lunsj.

Lørdag ettermiddag: For alle: Diskusjon om sikkerhetsopplegg og HMS for surfski. Gruppeinndeling i to nivåer og padling ut og inn i bølger innenfor definerte områder.

Søndag morgen: Frammøte kl 1000, klar til å gå i båtene. For alle: Padleteknikk for surfski. Ut og inn fra strand i brytende bølger. Gruppeinndeling etter nivå. Deretter ut i bølgene, rundt og inn innenfor definerte områder. Avsluttes med lunsj.

Søndag ettermiddag: Downwind tur inndelt i grupper etter nivå.

Pris:  kr 850,- for hele kurset

Overnatting, påmelding etc. se generell info i invitasjonen http://www.okk.org/2014/02/13/invitasjon-til-varsamling-2014/ . Husk å krysse av for surfski og hva du trenger å låne av utstyr.

Einar Kjerschow

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Surfski på OKK Vårsamling 25. – 27. april”

  1. Øivind Hansen avatar
    Øivind Hansen

    Trenger å låne en klubbbåt