Vårsamling 2014 – for Ungdom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEr du mellom 14 og 19 år? Har du lyst til å bli trygg i kajakk ?
Norges Padleforbund (NPF), i samarbeid med Oslo Kajakklubb (OKK) og Havpadlerne Tønsberg arrangerer padlekurs av og for ungdommer ! Kurset gjennomføres helgen 25-27 april på Hvasser/Tjøme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI fantastiske omgivelser i Vestfolds skjærgård vil ungdommer veglede andre ungommer til å bli sikre og trygge i bruk av kajakk. Programmet går over to dager og vil gjøre den enkelte deltager fortrolig med å håndtere en havkajakk i skiftende forhold på havet. Dette innbærer i tillegg til å padle også teknikker for å unngå å gå rundt, samt teknikker slik at man kan komme seg oppi båten, hvis man skulle havne i vannet. Kurset er den del av Norges Padleforbunds våttkort program og leder til NPF Våttkort med oblat for Grunnkurs Hav, se www.padling.no.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKurset er gruppefokusert og under kyndig vegledning av ungdommene Ingrid og Edward. Begge har lang fartstid som havpadlere og er NPF godkjente instrukører. Forbund og klubb vil også være tilstede.

I tillegg til at man ønsker å utdanne trygge og gode padlere, så håper vi at dette skal gi grunnlag for at flere ungdommer kan finne glede og venner med å være inne i naturen, både til havs og i strandsonen.

Kurset vil bo samlet i hytte(r) på Hvasser Motell og hytteutleie (www.hvassermotell.no) . Kurset vil selv organsere sin egen bespisning, med gryterett på fredag, og grilling på lørdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKursavgift er kr 650. Dette innkluderer lån av båt med utstyr, tørrdrakt, overnatting i fler-mannshytte, mat fra fredag kveld til søndag lunsj. Deltagelse forutsetter medlemskap i NPF. For  Oslo kajakklubb, Havpadlerne Tønsberg (Eget undomsmedlemskap, se www.OKK.org og www.havpadlerne.com. ) For ikke-OKK medlemmer kommer et overnattingstillegg på kr 550.

Spørsmål om kurset kan rettes til Stein Kynø på mail skynoe11@gmail.com eller mobil 911 13 567.

 

.

.

Påmelding, merk kurskode H-0114 finner du ved å klikke på følgende link: https://docs.google.com/forms/d/1R9PQxPWooxaXsCVRDYYctY54KkhUUBTXoqMb5A7o0XM/viewform.

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: