Klar for oppdrag

Trener: Aktivitetsledere fra OKK trener på realistiske situasjoner.
Aktivitetsledere fra OKK trener på realistiske situasjoner.

Første helgen i april var det kick-off for OKKs aktivitetsledere hav. Rustne ferdigheter ble i løpet av helga pusset blanke, og redningsøvelsene drillet.

Med Mostranda og Verdens Ende på Tjøme som tumleplass, ble OKKs aktivitetsledere og turledere drillet i ulike redningsoppgaver, både egenredning og ulike former for kameratredning. I tillegg ble det brukt tid til erfaringsutveksling og gjennomgang av klubbens førstehjelpsutstyr.

Bedre rustet for oppgaven
– Det er viktig for oss å gjennomføre en slik samling for å få samlet aktivitetslederne og sørget for at flest mulig får trent i litt tøffe og realistiske forhold før sesongen starter for alvor, forteller Andres Stokseth. Stokseth er oppmann for havpadlergruppa, og initiativtaker bak opplegget.

Fornøyd: Andreas Stokseth er fornøyd med trenings-helgen
Oppmann Hav Andreas Stokseth er fornøyd med trenings-helgen

Samlingen ble ledet av veileder Randi Nygaard med god støtte fra flere av klubbens turledere.

– Samlinger som dette gir gode resultater. Vi får både aktivitetsledere og turledere som er bedre rustet for oppgaven, og vi får et sammenspleiset miljø hvor vi lærer bedre av hverandre. Dette gjør at vi kan holde et høyt aktivitetsnivå i havpadlegruppen, forklarer Stokseth.

Vårslepp for alle
Flere av klubbens havpadlere har vært i aktivitet hele vinteren både med padling utendørs og ulike former for innetrening. Den ordentlige sesongåpningen starter imidlertid for alle på vårsamlingen på Hvasser 25.-27. april.

– Det er fortsatt ledige plasser, og vårsamlingen passer for padlere på alle nivå. Det blir arrangert både lange og korte turer i tillegg til Våttkort-kurs. Her er det bare å hive seg med, avslutter Stoksett.

For mer informasjon om vårsamlingen, trykk her.

Samling: Alle deltakerne på kick-off’en samlet før padling

Alle deltakerne på kick-off’en samlet før padling

Publisert

i

av

Stikkord: