Rekordoppslutning om OKK`s Vårdugnad!

Foto: Elizabeth H. Glad
Foto: Elizabeth H. Glad

Tradisjonen tro gikk den årlige Vårdugnaden i OKK av stabelen torsdag 24.april.  I år var det opp mot 80 medlemmer som stilte sin tid og energi til disposisjon for å holde tomt og bygninger i hevd – med andre ord rekorddeltakelse!

.

.

.

.

.

Primus motor for OKK-dugnadene: styremedlem Erik Rønning, svingte seg kjapt rundt for at alle skulle få noe å gjøre under dugnaden – rett og slett et luksusfenomen! Og Erik imponerte som alltid med sin evne til å improvisere og kreere oppgaver som vanligvis må utsettes til senere.  To klokketimer senere var Oslo Kajakklubbs lokaler renskurt og vasket. Uterealene ser nå ut som en prydpark. Nytt av året er et nytt skur for havkajakker og en ny fantastisk flytebrygge klargjort for de ulike kajakkaktivitetene i klubben. Etter bare to uker med ny brygge og utbedrede uteområder er klubbområdet allerede blitt et daglig samlings- og treffsted for mange av våre medlemmer! En kjempestor takk til alle som bidro under dugnaden – fra ryddegeneral Erik og OKK`s styre!

Her er flere bilder fra dugnaden:

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: