Bilder fra Oslo Surfski Open

Sean RiceElizabeth H. Glad-2Oslo Surfski Open ble et flott arrangement torsdag 15.05.2014. De fleste av de som deltok aktivt i racet hadde mer enn nok med å psyke seg opp til konkurransen, sjekke at båt og utstyr var i orden, og roe ned konkurransenervene. Men…

.

.

.

.

.

.

.

.

Det er også en del ting som skjer bak fasaden under et slikt arrangement. Værgudene viste seg ikke fra sin beste side, med regn og noe motvind – men ellers gikk det aller meste på skinner. Nedenfor kan du se flere bilder fra arrangementet. Når det gjelder bildene fra Lysakerfjorden, var det viktig at følgebåten ikke laget gunstige bølger for deltakerne. Av den grunn har vi nok ikke klart å avbilde alle deltakere, men håper likevel alle «føler» at de er med i bildeoversikten. I bildegalleriet vil det også avdekkes en godt skjult hemmelighet – Vår nyetablerte Surfskigruppe får garantert flere tilhengere framover på torsdagstreningene….! Se etter beviset!

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Bilder fra Oslo Surfski Open”

 1. Elizabeth H. Glad avatar
  Elizabeth H. Glad

  Det er bare å møte opp. Klubben har flere surfski til lån. Treningen begynner kl 17:00.

 2. Per avatar
  Per

  hei
  ønsker delta på surfkitrening torsdag 22 mai. Er det noen form for påmelding? ønsker å låne en klubbbåt.

  mvh

  per