Mer fra prisutdelingen i Oslo Rådhus!

Foto: Sturlason
Foto: Sturlason

Oslo Kajakklubb mottok i går prisen som Årets Idrettslag i Oslo Rådhus. Nedenfor kan du lese hele begrunnelsen for pristildelingen og se de offisielle bildene som ble tatt under arrangementet.

Det var, som nevnt i Hovedoppslaget, divisjonsdirektør i Bymiljøetaten, Kjetil Storaas Hansen, som delte ut prisen på  kroner 15 000,- til Oslo Kajakklubb. Begrunnelsen for tildelingen er bl.a.: ”Vi foreslår å tildele prisen til årets idrettslag 2014 til en klubb med så stor tiltrekningskraft at den tidvis må praktisere inntaksstopp. De fleste av de nesten 2000 medlemmene er mosjonister, men parallelt med breddeidrettstilbudet, satser klubben målbevisst på en ny generasjon eliteutøvere som har ambisjonene i orden. I fjor dominerte de Norgesmesterskapet i sin idrett, og internasjonalt nærmer man seg den absolutte toppen.”

Her er pressemeldingen med info om prisen for Årets idrettsklubb 2014: Pressemelding

Du kan lese om hele prisutdelingen her:  http://www.ordforeren.oslo.kommune.no/article277375-7443.html

Vi har som en avslutning plukket ut noen av bildene som er mest relevante for Oslo Kajakklubb:

 

 

 

 

 

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: