Onsdagspadling for viderekomne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Elizabeth H. Glad

Minner om organisert padling for viderekomne førstkommende onsdag. Det er bra meldinger med sol og lite vind.

.

 

Se retningslinjer under havpadling på hjemmesiden. Det er ikke krav til tørrdrakt, men dette er utvilsomt en fordel ved rull og tull. Utdeling av tørrdrakter kl 17:00 17:15 i bua, klar på vannet 1730. Turen går til Gressholmen (Dyna – Nakholmen nord for – Lindøya syd for – Gressholmen rundt medsols med stopp/rast i bukt på sørvestspissen av Rambergøya – Nakholmen syd for – Dyna og hjem), med litt rulleøvelser for de som har lyst, ved Bygdøy Sjøbad på hjemturen. Gunnar leder, Petter og eller Ivar er rullemeister. Velkommen!
Med vennlig hilsen
Andreas Stokseth
Oppmann hav


Publisert

i

,

av

Stikkord: