Oslo Kajakklubb utnevnt til Årets Idrettslag 2014!

mai 12th, 2014 | By | Category: Nyheter

Oslo Kajakklubb mottok i kveld prisen som “Årets Idrettslag” i Oslo Rådhus. Prisen ble utdelt av Kjetil Storaas Hansen, Divisjonsdirektør  i Bymiljøetaten i Oslo. Formann Sveinung Oftedal tok i mot prisen sammen med styremedlem Erik Rønning, trener Tom Selvik, klubbsekretær Anine Lundh og webredaktør Elizabeth H. Glad.

Oslo Rådhus i vårsol

Oslo Rådhus i strålende vårsol

 

Prisen er en fantastisk anerkjennelse av arbeidet som gjøres av engasjerte medlemmer med og uten verv i OKK!! I begrunnelsen ble det blant annet nevnt at Oslo Kajakklubb, med sine 2000 medlemmer, framstod som en seriøs idrettsklubb som også var grundig og framtidsrettet. Fokus på rekruttering av barn og unge, miljøengasjement, holdningsskapende og helsefremmende arbeid for sikker ferdsel og trivsel på sjøen, engasjement i forhold til Kyststien og arbeidet med å realisere en ro- og padlebane i Bestumkilen er noen av sakene som ikke har gått ubemerket hen i byens politiske kretser!

Rådhussalen

Før prisutdelingen i Oslo Rådhus

Her kan du se flere bilder fra prisutdelingen:

.

.

.

 

.

.

.


Vi kommer med mer informasjon og bilder fra prisutdelingen og vil også legge den formelle begrunnelsen for tildeling av prisen på nettsiden så snart vi får den oversendt fra Rådhuset.

 

4 Comments to “Oslo Kajakklubb utnevnt til Årets Idrettslag 2014!”

 1. Tysvær KKK, Børt Erik Ullvang sier:

  Gratulere så mykje , fortjent oppmerksomhet !! dokke får det til i Oslo. 🙂

 2. Liv Eltvik sier:

  Gratulerer til styre og alle gode hjelpere. Vel fortjent.

 3. Grethe B Fredriksen sier:

  Hurra for OKK! Bra jobbet!

 4. Ferdinand Johansen sier:

  Fantastisk, hurra!!!!!!!!!!