Rullekurs med Mark Tozer og Helen Wilson 19., 20., 21. og 22.06

Foto: Einar Knutsen
Foto: Einar Knutsen

Vi har vært så heldige å få tak i de to internasjonalt kjente rulleinstruktørene Mark Tozer og Helen Wilson til å komme noen dager til OKK for å holde rullekurs for oss i slutten av juni.

.

Foto: Einar Knutsen
Foto: Einar Knutsen

Dette er en unik mulighet til å lære seg eskimorulla eller videreutvikle det dere alt kan, lære nye ruller osv. Ta en titt på hjemmesiden til instruktørene for nærmere presentasjon http://www.greenlandorbust.org/ . De vil til sammen være her i fire dager, og planen er at de skal holde to økter pr. dag.

Om kursene

Et kurs går over to økter på ca. tre timer hver, men de to øktene du melder deg på, bør være på forskjellige dager (man orker ganske enkelt ikke to økter etter hverandre med full konsentrasjon og utbytte. Evt kan man jo etter første økt på egenhånd trene på det man har lært, slik at man får bedre utbytte av neste økt). Prisen på et kurs, dvs to økter på ulike dager, er kr. 600,-.

Foto: Einar Knutsen
Foto: Einar Knutsen

Vi har foreløpig satt opp seks økter som vi har kalt Grunnkurs. Til sammen er det plass til ti personer pr kurs. Dette er primært ment for dere som aldri eller så vidt har prøvd å rulle før, dere som har prøvd en del, men som ikke helt har “knekt koden” og dere som allerede får til rulla av og til på en side. Det er selvsagt også mulig å melde seg på her for de som alt mestrer en eller flere ruller godt, men primært vil det være fokus på grunnleggende øvelser for “ferskinger”, men med mulighet for differensiering på vannet ut fra den enkeltes ferdigheter og behov. Dersom mange erfarne rullere melder interesse, er det også mulig vi prøver å gjøre om en økt eller to og kalle den/de for “videregående”.

Foto: Einar Knutsen
Foto: Einar Knutsen

Utstyr

Klubben stiller med to “rullebåter” i tillegg til noen få Grønlandsårer. Har du egen Grønlandsåre, er det en fordel, men andre årer går også greit. Ta gjerne med egen båt, men pass på at den ikke har for høy seterygg og at kanten i bakdelen av cockpit er såpass lav at du kan lene deg godt bakover når du sitter i båten (helst slik at du nesten kan ligge på bakdekket). Ellers er klubbens plasthavkajakker også helt greie å lære å rulle med. Tørrdrakt og neoprenhette kan være lurt, og kan evt lånes av klubben, men våtdrakt går også. Husk også svømmebriller/dykkemaske og evt neseklype.

Foto: Einar Knutsen
Foto: Einar Knutsen

Påmelding

Det er “førstemann til mølla”-prinsippet som gjelder, og påmelding sendes pr e-post til pettervoss@yahoo.no senest onsdag 21.05.

Når du har fått bekreftelse på at du er påmeldt, betaler du inn kursavgiften på kr 600,- til kontonummer: 5005.06.133229 senest tirsdag 27.05.
Merk innbetalingen med ditt navn og kurskode “Rullekurs 14”

 

.

.

Ved påmelding trenger vi følgende informasjon:

.
1. Navn, epost-adresse og telefonnummer
2. Hvilke to økter du ønsker (dato, formiddag/ettermiddag)
3. Evt andre økter du har mulighet til å delta på dersom noen økter raskt blir fulltegnet.
4. Et par ord om dine ferdigheter (a. nybegynner, b. prøvd før men ikke “knekt koden”, c. får til rulla av og til, d. kan rulle på begge sider og mestrer evt flere ruller)
5. Om du trenger noe av følgende klubbutstyr: kajakk, tørrdrakt, neoprenhette
6. Evt andre ting vi bør vite om for best mulig å ivareta sikkerheten
Her følger vår tidsplan (med forbehold om justeringer):
Torsdag 19.6:
Formiddag (kl 12-ca. kl 16): Grunnkurs
Kveld (kl 16- ca. kl 20): Instruktørkurs (forbeholdt vordende rulleinstruktører i klubben)

Fredag 20.6:
Formiddag (kl 12- ca. kl 16): Grunnkurs
Kveld (kl 16- ca. kl 20): Grunnkurs

Lørdag 21.6:
Formiddag (kl 10- ca. kl 14): Grunnkurs
Kveld (kl. 14- ca. kl 18): Grunnkurs

Søndag 22.6:
Formiddag (kl 10- ca. kl 14): Grunnkurs
Kveld (kl. 14- ca. kl 18): Instruktørkurs (forbeholdt vordende rulleinstruktører i klubben)

Lørdag kveld blir det grillfest for alle kursdeltakere.

Vi gleder oss til å se dere på, i og under vannet!

Hilsen rullegjengen i OKK

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: