Søndagstur på fjorden 4. mai

mai 2nd, 2014 | By | Category: Havpadling

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag 4. mai arrangeres det dagstur med start på OKKs brygge. Turen går vestover langs Fornebulandet til Bærums-skjærgården. Turen vil være 15-25 kilometer avhengig av gruppas padleferdigheter og hastighet. Vi regner med å være tilbake til kl 16.

Oppmøte
På OKKs brygge i Bestumkilen, klar for padling kl 10.00.

Bekledning
Det er fortsatt svært frisk temperatur i vannet, og deltakerne må være kledd for å håndtere et velt. For de aller fleste betyr dette tørrdrakt eller tilsvarende. OKKs tørrdrakter leveres ut kl 09.30. Husk også padlehansker/votter.

Ta med
Alle må ta med klesskift, varm jakke eller tilsvarende, lue, solkrem, og mat og drikke for hele dagen.

Turleder er Øystein Vea.

Vel møtt!

One Comment to “Søndagstur på fjorden 4. mai”

  1. Nico Vertriest sier:

    Bare for å være sikker: du mener vel søndag 5.mai ?
    Mvh,
    Nico