Søndagstur på fjorden 4. mai

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag 4. mai arrangeres det dagstur med start på OKKs brygge. Turen går vestover langs Fornebulandet til Bærums-skjærgården. Turen vil være 15-25 kilometer avhengig av gruppas padleferdigheter og hastighet. Vi regner med å være tilbake til kl 16.

Oppmøte
På OKKs brygge i Bestumkilen, klar for padling kl 10.00.

Bekledning
Det er fortsatt svært frisk temperatur i vannet, og deltakerne må være kledd for å håndtere et velt. For de aller fleste betyr dette tørrdrakt eller tilsvarende. OKKs tørrdrakter leveres ut kl 09.30. Husk også padlehansker/votter.

Ta med
Alle må ta med klesskift, varm jakke eller tilsvarende, lue, solkrem, og mat og drikke for hele dagen.

Turleder er Øystein Vea.

Vel møtt!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Søndagstur på fjorden 4. mai”

  1. Nico Vertriest avatar
    Nico Vertriest

    Bare for å være sikker: du mener vel søndag 5.mai ?
    Mvh,
    Nico