Grillkveld i OKK

DSC_3037Det blir, tradisjonen tro, GRILLKVELD på OKK-bryggen tirsdag 24. juni –  klokken 19:00. Da blir det servering av grillmat og mineralvann – og… det er gratis for klubbens medlemmer.

.

Tanken bak arrangementet er å bidra til medlemmenes trivsel og tilhørighet til klubben. Kvelden er en god anledning for nye medlemmer til å bli kjent med garvede kajakkpadlere. Vi kan ikke love at aftenen vil føre til varig vennskap eller annet forhold, men vi kan heller ikke utelukke det….

Påmelding skjer ved å skrive seg på liste, som er hengt opp på oppslagstavla ved døra til trappen opp til treningsrommet. Frist for påmelding: Søndag 22. juni, 2014 – kl.22:00. Påmeldingen er ikke bindende, men vil bli brukt til å beregne hvor mye mat som skal kjøpes inn. Eventuelle spørsmål kan rettes til Oluf på tlf 91 51 70 74, eller E-post olg@ag.no. Vel møtt til en trivelig kveld i OKK!

Hilsen Oluf


Publisert

i

av

Stikkord: