Klubbavtale med Milslukern

milsukern-logo2

Etter å ha innhentet tilbud fra flere har OKK nå inngått en samarbeidsavtale med Milsluker’n Sport på Ullevål Stadion.

Milsluker’n har godt og bredt utvalg av alt innen kajakk, ski og sykkel i tillegg til annet sportsutstyr og topp ekspertise. Medlemmer av OKK vil få gode rabatter når vi handler på Milsluker’n. Neste gang OKKs medlemmer er på Milsluker’n for å handle sportsutstyr spør dere etter et OKK rabattkort. Dette vil gi dere rabatt samtidig som handelen registreres på OKK. Klubben vil få utbetalt en bonus basert på hvor mye vi handler.

Vi vil også få andre ytelser som premier til arrangement og utlån av kajakker. Avtalen innebærer at vi får et bedre totaltilbud som klubb og at enkeltmedlemmer for gode rabatter på et topp produktutvalg. Vi håper at denne avtalen er til glede for alle OKKere.

braca

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: