Obs! Obs! Strømføring ved Killingen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOKK-medlem Reidar Kjeløkken har tipset redaksjonen om en farlig situasjon i området ytterst for Killingen. Han ber om at folk sprer informasjonen.

.

En padler fikk i går elektrisk støt på bølgebryteren ytterst på Killingen. På vei fra OKK mot Paradisbukta er dette etter broen og rett før Bygdøy sjøbad. Strømmen på rømmen kommer kanskje fra belysningen på bølgebryteren. Havnevesenet er/blir varslet, men inntil videre bør en holde seg unna denne bryggen. Vennligst del i relevante grupper!

Padleren var rystet og litt uvel, men oppegående, etter hendelsen. Vedkommende oppsøkte legevkaten senere – og ble lagt inn på sykehus, etter en legesjekk. Vedkommende er nå friskmeldt, så vidt jeg vet.

Hilsen Reidar Kjeløkken


Publisert

i

av

Stikkord: