Onsdagspadling for viderekomne

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVelkommen til onsdagspadling for viderekomne med innlagt teknikktrening! Det er meldt nydelig vær og (dessverre) nesten vindstille. Vi tar en kort tur kombinert med videregående teknikktrening.

.

Liv Kristin leder turen ut til Vassholmen der vi raster. Deretter blir det teknikk trening i regi av Hans Christian Alnes på tilbakeveien. Hans Christian er veileder, leder av kajakkselskapet Cojak, og forfatter av «kajakkboka som tåler vann» . Han skriver: «En ting jeg har god erfaring med på mine teknikkurs er å sette alle takene sammen til en serie. Slik at man ser hvordan ting skal kombineres sammen. Det er ganske artig og skaper en god følelse på å beherske både teknikkene og båten».

Vi møtes klare på vannet 17:00. Ta med mat, drikke, både lette klær og ekstra og varme klær (husk vindtett jakke) og lanterne/hodelykt (!!). .
Dette blir en fin kveld! Velkommen

Hilsen Liv Kristin, Hans Christian og Andreas

 


Publisert

i

av

Stikkord: