Onsdagspadling for viderekomne

aug 26th, 2014 | By | Category: Havpadling

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVelkommen til onsdagspadling for viderekomne med innlagt teknikktrening! Det er meldt nydelig vær og (dessverre) nesten vindstille. Vi tar en kort tur kombinert med videregående teknikktrening.

.

Liv Kristin leder turen ut til Vassholmen der vi raster. Deretter blir det teknikk trening i regi av Hans Christian Alnes på tilbakeveien. Hans Christian er veileder, leder av kajakkselskapet Cojak, og forfatter av “kajakkboka som tåler vann” . Han skriver: “En ting jeg har god erfaring med på mine teknikkurs er å sette alle takene sammen til en serie. Slik at man ser hvordan ting skal kombineres sammen. Det er ganske artig og skaper en god følelse på å beherske både teknikkene og båten”.

Vi møtes klare på vannet 17:00. Ta med mat, drikke, både lette klær og ekstra og varme klær (husk vindtett jakke) og lanterne/hodelykt (!!). .
Dette blir en fin kveld! Velkommen

Hilsen Liv Kristin, Hans Christian og Andreas

 

Comments are closed.